lumikellot

Kevät on alkanut komeasti. Nettikauppamme on vihdoinkin auki, se löytyy osoitteesta https://holvi.com/shop/blavillashop/, ja nettisivummekin saatiin juuri uudistettua, osoite on tuttu www.blavilla.com.

Uusia betonituotteitakin on valmistunut: Rococoo -kynttilänjalkojen keskimmäinen eli koko nro 2. on nyt valmis ja saatavilla, Tråd-lankakerästäkin on tehty kokonaan uusi malli. Myös muita betoniuutuuksia esitellään pian.

Täysin uusinta uutta on blåVillan herkkuosasto. Saga of Swedenin ja The Spice Treen valikoidut herkut kuten Lemon Curd, Metsämansikkamarmeladi ja pehmeät karamellit löytyvät nyt pihapuodistamme. Tervetuloa maistelemaan!

Viime sunnuntaina saimme puodille mukavan vieraan kun tiina H – my way of living -bloggari pistäytyi kylässä. Ja kirjoitti meistä ihanan jutun blogiinsa. Iso kiitos Tiinalle!

Pihapuoti on nyt keväällä auki lähinnä sunnuntaisin klo 11-15. Pyrimme pitämään pihalla myös kahviota. Viime sunnuntaina maisteltiin Lemon Curd -muffinsseja, ensi vkolla taas jotain muuta herkullista!

trad betoni blavilla 21

Lankakerän nimi on nyt Tråd. Se on edelleenkin täyttä betonia ja suht painava, eli sopii erinomaisesti esim terassille pöytäliinanpainoksi.

Advertisements